Skip to content

Project Client Lead

On-site, Hybrid
 • Amsterdam
€4,000 - €6,000 per monthClient Delivery

Job description

Als Client Lead geef je samen met onze Operationals Lead leiding aan het verhogen van de impact bij nieuwe en bestaande klanten. Je bent veel meer dan alleen een brug tussen ons en onze klanten. Jij bent het hart van onze commerciële strategie, een pionier die sales naadloos koppelt aan onze cutting-edge projecten. Met een mix van innovatie, strategie en passie voor technologie, ben je continu bezig met het vernieuwen en verlengen van projecten die echt het verschil maken. Jouw hart gaat sneller koppelen van impactprojecten, waarbij je op strategisch niveau de klant naar een hoger niveau tilt.


Wat je gaat doen:

 • Sales & innovatie: Jij weet project- en saleskansen te spotten en deze om te zetten in mooie projecten. Je bent een meester in het verbinden van onze innovatieve oplossingen met de behoeften van onze klanten, waardoor je nieuwe projecten opstart en bestaande projecten naar een hoger niveau tilt.
 • Relatie & netwerk: Bij jou draait alles om de relatie. Je bouwt niet alleen sterke banden op met onze klanten; je bent ook hun eerste aanspreekpunt. Jij bent degene die workshops leidt, problemen in kaart brengt, en oplossingen zowel vindt als realiseert.
 • Strategisch leiderschap: Als onze Client Lead neem je de leiding over projecten met de focus op een 9+ klanttevredenheid en het behalen van onze gezamenlijke doelstellingen. Je werkt nauw samen met Mirko (Operations Lead) en Marco (Founder). Je zorgt ervoor dat je team scherp blijft, en dat onze projecten altijd in lijn zijn met de langetermijnvisie van onze klanten.

Job requirements

Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid om mede leiding te geven aan een fantastische club
 • Te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk, naar een high end rol op commercieel vlak
 • Een geweldige innovatieve omgeving met een team, ruim 30 personen,  van gepassioneerde tech- en innovatie experts
 • Werken bij een B Corp en daarmee de kans om een bijdrage te leveren aan een diverse en inclusieve werkomgeving.

Hiernaast:

 • Een marktconform salaris, gebaseerd op jouw ervaring. Range tussen 4.000-6.000 euro bruto per maand op full-time basis
 • Minimaal 25 vakantiedagen
 • Een MacBook M1 en maandelijkse telefoonvergoeding
 • Een eerste contract van 7 maanden en hiernade optie tot  een vast contract
 • Een pensioen bij Brand New Day
 • Een mobiliteitsvergoeding voor reizen naar kantoor en klanten
 • Tot slot: Gezellige vrijmibo’s en teamuitjes en  3 leuke kantoorhonden.


Jouw werkomgeving

Bedrijven hebben moeite om de huidige razendsnelle technologische ontwikkelingen bij te benen  Terwijl young professionals die al jaren programmeren voorop lopen als het gaat om zaken als Artificial Intelligence, Robotica en andere nieuwe opkomende technologieën.

Om die reden is Bit 8 jaar geleden opgericht. Wij zijn een Research & Prototyping studio die klanten voorop laat lopen op de concurrentie, door nieuwe technologieën als allereerste in te zetten.

Op dit moment bestaat Bit uit 30 van de beste AI, Design en Computer Science young professionals van Amsterdam en omgeving. Wij onderzoeken en bouwen de allernieuwste technologieën voor klanten als Schiphol, ING, eBay en Philips.

Als verlengstuk van in-house R&D afdelingen zorgen wij dat bedrijven frontrunner worden. 

Naast de unieke propositie is ook een ijzersterke cultuur een van de geheimen achter de snelle groei van Bit. Een enthousiaste,  nuchtere, informele sfeer waar iedereen gelijkwaardig onderdeel van uitmaakt van het succes zorgt voor een hecht team waarin iedereen elkaar ondersteunt en het beste in anderen naar boven haalt.

Als onderdeel van ons team geven we jou vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wat we daarvoor terugvragen is passie, plezier en prestatie.

We vinden het belangrijk dat jij je kunt identificeren met onze kernwaarden:

🧠 We lead, we learn.

👨‍👩‍👧‍👦 Team first.

🚀 Pushing status quo.

Bij ons kantoor op Science Park in Amsterdam, in het nieuwe en duurzame Matrix One-gebouw, bevind je je te midden van innovatie en nieuwe technologie. Wij waarderen het belang van samenwerken op kantoor, en bieden ook de flexibiliteit van thuiswerken.


Wie ben jij?

Jij bent iemand met een hart voor technologie, een scherp commercieel inzicht en een passie voor het bouwen van relaties. Met minstens 5 jaar ervaring onder je riem, ben je klaar om mede de verantwoordelijkheid te nemen voor BIT-Studio en met name onze meest uitdagende projecten en klantrelaties. Je bent sterk in het opbouwen van relaties en weet opdrachtgevers te challengen in een nieuwe aanpak. Hiernaast heb je een HBO/WO opleiding informatica of een bedrijfskundige opleiding met hoge affiniteit met IT. Goed mondelinge en  schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.  

Bij Bit vieren we verschil. De beste ideeën komen immers voort uit een diversiteit aan gedachten. Daarom moedigen we mensen van alle achtergronden aan om te solliciteren. Als je aan de functiebeschrijving voldoet, krijg je volledige en gelijke aandacht voor de rol - ongeacht ras, religie, genderidentiteit, seksuele geaardheid, handicap of leeftijd.


Aanpak?

 • Reageer op deze vacature en/of als je vragen hebt, stuur ons een e-mail 
 • We plannen een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen en bekijken samen of er een fit is
 • Je maakt een persoonlijkheidstest om je potentieel verder te verkennen
 • We hebben een vervolggesprek waarin we dieper ingaan op jouw vaardigheden en ambities
 • Je maakt een opdracht en presentatie om jouw creativiteit en aanpak te laten zien
 • Tot slot, bij een goede match toasten we samen op een mooie samenwerking en ondersteunen we dit met een contractondertekening.Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

On-site, Hybrid
€4,000 - €6,000 per month

or

Details

On-site, Hybrid
€4,000 - €6,000 per month